Glennifer

Location: Gleniffer, NSW

Project: Renovation-Private Residence
Size: 330m2
Budget: $200K
Status: Completed

Brief: The location was perfect for this couple from Melbourne with it’s peace and tranquility and breathtaking mountain views. The house itself was a different story. It was dark and cold, with no outdoor living space and absolutely no relationship to the views surrounding it. The existing kitchen had little connection with the rest of the house or the outside and the bland moulding brick added to it’s ageing, uninviting and uninteresting appearance. In fact blade walls on all four corners made sure that no view was captured!

 

The clients wanted a home to match their personalities and lifestyle – modern, vibrant, flowing, and a tribute the beautiful setting. They wanted to bring the outdoors in so they could soak up their environment.

 

WINNER 2010 BDANSW Award: “Residential Alterations and Additions under $200,000”; with a commendation in “Outdoor Living Spaces”. 

 

004 PROMISED LAND 010 PROMISED LAND 011 PROMISED LAND 012 PROMISED LAND 028 PROMISED LAND 030 PROMISED LAND 032 PROMISED LAND 034 PROMISED LAND 035 PROMISED LAND 036 PROMISED LAND 041 PROMISED LAND 049 PROMISED LAND

Before

Downey Bellingen BEFORE 079 Downey Bellingen BEFORE 082 DowneyBEFORE Bellingen 081 Promised land before 047



Comments are closed.